Grizzly's

woensdag 14 oktober 2009

Hoger Ranken in Google - HogerRanken.nl

Wil je gratis hoger ranken? Volg de massa en verspil je geld...

Na een beetje browsen op het internet kom je toch weer van die leuke advertenties tegen die via AdWords geadverteerd worden, altijd goed voor een lacher. Dit is er weer 1: HogerRanken.nl. Een website die keywords target waar geen competitie voor is, bekijk deze zoekopdracht in Google.

klik om te vergroten

hoger ranken in Google
Hier hoef ik volgens mij niets meer over te zeggen. Kijk altijd eerst naar hun ranking in Google en daarna direct naar het aantal backlink/reviews over hun in Google. Voordat je besluit ze het werk te laten doen.

En jawel, de site staat op de eerste plek. Proficiat, zeker omdat de tweede en derde plek bezet worden door een SEO training website, die ook al geld vraagt, en een artikel van Nu punt nl.

Als je me begrijpt, het staat allemaal al op internet hoe je nummer 1 in Google kan worden. Je hoeft er geen tonnen met geld aan uit te geven, zeker aan die zogenaamde SEO guru's lol.

Wil je echt hoger ranken in Google? Ik vraag je alleen deze blog te lezen, ik verkoop je geen affiliate links of vraag er geen geld voor, het enige wat je hoeft te doen is koffie pakken en lezen.

Lees, om te beginnen, maar eens deze post over hoe je backlinks naar je website krijgt.

1 opmerking:

Online Woorden zei

mooi interessant blog zeg optimaliseren van je website wordt steeds meer van belang.. ik verdiepte me in zoekmachine optimalisatie bij www.onlinewoorden.nl en kwam ook in de bubbel van het internet gebruik om hoger in google te komen!
nu ik je blog hier lees motiveert alles!
succes

Een reactie posten

Contact informatie

Heb je vragen over de content op de pagina of de hele blog?
Om contact met me op te nemen kun je een email sturen naar Grizzly en ik zal proberen die zo spoedig mogelijk te antwoorden.