Grizzly's

woensdag 14 oktober 2009

Hoe Rank je Hoger in Google

Backlink is de manier voor Hoger Ranken in Google

Op Monlog van Ramon staat een post over Hyves die zijn eigen website outranked in Google. Simpel, Google vindt constant nieuwe pagina's en zet die in zijn index. Soms komen nieuwe pagina's hoog in de index te staan om onbekende redenen en vallen daarna weer terug in de diepe put, laten we zeggen: verder dan zoekpagina 10 in Google. Tijd en geduldig zijn zullen altijd winnen bij Google en als je ongeduldig bent, moet je niet gaan beginnen met Internet Marketing.

Dat, of je moet expert zijn in blackhat SEO ;)

Google heeft het erg gezet op verse content, iets wat zijn webdesign website niet aanbied - het is slechts 1 statische pagina. Verder gebruikt hij voor alle websites amper een meta description (ik zie er geen voor zijn sub-pagina's op monlog in ieder geval - dit komt omdat hij iedere post zelf maakt met zijn HTML programma - Wordpress of Blogger doet dit automatisch en is ook makkelijker in gebruik) en keywords. Je hoeft geen blog software te gebruiken om een betere zoekmachine optimalisatie te verkrijgen. Maar die meta content voor je website is onmisbaar en maakt je leven vele malen makkelijker als je backlink opbouwt. Dit is zeker handig als je doel op internet is om geld te verdienen.

Hieronder volgt een kleine analyze van zijn textdesign.nl website. Klik om te vergroten.
SEO analyse

Zijn website staat niet op nummer 1, of in ieder geval de top 5, omdat:
  • Alle backlinks (1.500) naar zijn website komen van circa 3 tot 5 externe websites
  • De eerste 1.000 komen van niet relevante websites, wel zijn eigen websites volgens mij
  • Date registered: 15-11-2004 - dus de website heeft potentie te ranken
  • Zijn tegenstanders meer backlinks hebben van unieke domains
  • Hij mist, net als al zijn website: Keywords en Goede descriptions
On-site SEO is niet dood!

Een goede meta description is essentieel voor het ranken in Google. Het helpt ook als je niet genoeg backlinks hebt. Als voorbeeld vertel ik over mijn eigen ervaring: een health website van mij die ranked voor Herbal Supplements wilde ik uitbreiden met de keywords Herbal Treatment. Door simpelweg een blog post erover te schrijven met die twee keywords en die dan ook toe te voegen aan de meta keywords, sprong mijn blog van plaats 10 naar 5 in slechts 2 uur tijd. Een kleine aanpassing die weken van backlinks opbouwen scheelt - wie wil dat nou niet?

Mensen, het zit allemaal in de backlinks. Zorg dat je On-Site alles hebt gedaan en ga daarna backlinks opbouwen voor je keywords waar je voor wilt ranken. (lees in bijgevoegde link alles over hoe je backlinks opbouwt en waar je ze maakt - GRATIS!)

Oogst alle zoekmachine bezoekers binnen en hoppa: je verdient geld online. Passief, dag na dag...

Cheers

Husky

PS. Ramon; dit is geen haat post, slechts opbouwende kritiek :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contact informatie

Heb je vragen over de content op de pagina of de hele blog?
Om contact met me op te nemen kun je een email sturen naar Grizzly en ik zal proberen die zo spoedig mogelijk te antwoorden.