Grizzly's

donderdag 13 augustus 2009

Geld Verdienen Met Bloggen - Les 3

Voor diegene die net zijn gearriveerd en de rest van deze serie posts wil lezen kan ze met de volgende twee links vinden.

Geld Verdienen Met Bloggen - Les 1

Geld Verdienen Met Bloggen - Les 2

Het punt van deze lessen is om beginners te laten zien hoe internet marketing in zijn werkt gaat. Het gaat hier nu vooral om om een succesvolle blog op te starten die je kan gebruiken om een passief inkomen te genereren. Blogs zijn sinds een paar jaar de internet marketeers beste vriend en wel een nieuw geheim wapen om te gebruiken. Als je vordert in deze lessen zul je zien waarom.

Als je de lessen gevolgd hebt, dan zou je nu een Google's blogspot blog hebben opgezet met 2 posts erop. De eerste is je welkomst bericht en de tweede is je eerste echte artikel met je gekozen keywords (in de niche van je keuze).

Ook moet je nu al geregistreerd zijn bij GoArticles.com en daar een tweede article in hun directory hebben. De tweede artikel op GoArticles is een hergeschreven versie van degene die op je blog staat, precies herschreven zodat Google het niet ziet als duplicate content.

De les die je nu gaat volgen is makkelijk, snel en nee - je hoeft geen nieuwe artikel te schrijven.

Je website geindexeerd krijgen.

Als je mijn lessen gevolgt hebt is je website al compleet geoptimaliseerd on-page. Er is ook zoiets als off-page zoekmachine optimalisatie (SEO). We zullen hiermee proberen het indexeren te versnellen.

Hier is een lijst van artikel directories waar je je artikelen kunt opzetten. Des te meer artikelen je hebt in de directories, des te sneller zal je geindexeerd worden door Google. Beter nog, je zal een betere ranking hebben. Dit is geen geheim, gewoon een feit dat iedere succesvolle marketeers weten. Het is erg effectief, simpelweg omdat 95% van de competitie in je niche geen zin heeft om artikelen te schrijven. En de meeste willen ook niet betalen voor artikelen - dus vullen ze hun website met duplicate content. Content, als ik mag toevoegen, dat door 5% van ons wordt geschreven met de bijgevoegde backlinks.

Hieronder is de lijst.

http://www.goarticles.com
http://www.ezinearticles.com/
http://www.articlecity.com/
http://www.certificate.net/wwio/
http://www.amazines.com/
http://www.articledashboard.com/
http://www.article-directory.net/
http://www.submityourarticle.com/articles/
http://www.magportal.com/
http://www.isnare.com/
http://pubs.acs.org/hotartcl/
http://www.article-hangout.com/
http://www.webarticles.com/
http://www.articlecube.com/
http://articles4content.com/
http://www.article-buzz.com/
http://www.free-articles-zone.com/
http://www.newarticlesonline.com/
http://www.articletogo.com/
http://www.articleworld.net/
http://www.impactarticles.com/
http://www.articlealley.com/
http://www.directorygold.com/
http://dir.salon.com/
http://www.articlefever.com/
http://www.content-articles.com/
http://www.softwaremarketingresource.com/marketing-article-directory.html
http://www.niche-article-directory.com/
http://www.jogena.com/articles/articleform.htm
http://news.collectors.org/
http://article-niche.com/
http://blogtelecast.com
http://superpublisher.com/
http://www.articlecentral.com
http://www.article-directory.net
http://www.article-emporium.com
http://www.ebooksnbytes.com
http://www.ideamarketers.com
http://www.internethomebusinessarticles.com
http://www.site-reference.com
http://www.stickysauce.com

Technorati

Ga naar technorati en maak een account aan. Log daarna in en zoek "claim your blog" op. Als je je blog 'geclaimed' hebt dan als je iets nieuws post dan komt Technorati langs om de nieuwe content te crawlen.

Technorati is de "Google" van de blogosphere en je wilt je blog in die directory hebben. Des te meer directories en zoekmachines je blog geindexeerd is, des te beter maar je wilt vooral genoteerd staan in Google, Yahoo, Bing, Technorati, Digg en StumbleUpon is alles wat je nodig hebt.

Technorati kan je bezoekers opleveren, je moet alleen de juiste 'tags' voor je website aangeven. Veel mensen, en dan vooral engelse, zoeken in Technorati met behulp van tags en keywords naar artikelen van verschillende onderwerpen. Het mooie aan Technorati is dat het de gebruikers de mogelijkheid biedt om een lijst te verkrijgen van artikelen waar en hoelaat ze gepost zijn. Als je zoekt naar posts met de tags "geld verdienen" dan zal je een lijst terugkrijgen met de meest recente artikelen in oplopende volgorde - en dan die eerder gepost zijn. Dit is belangrijk omdat je je zelf bezoekers mee kan aantrekken met deze methode. Kleine note: 'Labels' in blogspot zijn hetzelfde als Technorati 'tags'.

Timing van je posts

Om de meeste bezoekers te krijgen, moet je je blog posts timen. Het ligt eraan welk deel van de wereld je blog is geconcentreerd. Als voorbeeld neem ik de Amerikaanse. Voor de engels sprekende bezoekers moet je artikelen posten tussen 07:00 en 09:00am, tussen 11:00am en 01:00pm en tussen 5:00pm en 7:00pm. Allemaal standaard/centrale tijd voor de Amerikaanse bevolking. Je kunt ook de beste tijd nemen voor Australiƫ en de UK.

Als je 10 beroemdheden blogs hebt (celeb blogs) dan kan je dezelfde snippets op iedere blog posten. Post simpelweg iedere 15 minuten op elke blog tijdens de piek uren. Dit zal je blog op de top houden voor de top bezoekers uren die hierboven staan.

Is dit ethisch? Zeker niet. Maar het verdiend geld, en snel ook. Toen de mexicaanse griep uitbrak had ik 10 blogs die continue op de eerste plek stonden op piek tijden voor Nederland. (het brengt velemalen minder bezoekers op vergeleken met Engelse sites - maar het blijft toch de moeite waard) Ik maakte ongeveer 200 euro voor mijn moeite met 10.000 bezoekers in de eerste 4 dagen. Ik had geen enkel artikel geschreven. Ethisch?... nou dat is voor je eigen geweten. Ik neem liever het geld.

Dat is het voor deze les. Ga eropuit en leer hoe je Technorati in je voordeel kunt gebruiken. Claim je blog en speel een beetje met de Tags. Als je snapt hoe je Technorati kunt gebruiken (wat ik nu uitgelegd hebt) kun je er een redelijk slaatje uithalen. Zoals altijd, als je vragen hebt - stuur me dan gewoon een e-mail.

Cheers,

Husky

Je kan de rest van de lessen hier vinden;

Geld Verdienen Met Bloggen - Les 1

Geld Verdienen Met Bloggen - Les 2

3 opmerkingen:

Online Geld Verdienen zei

Online geld verdienen is allemaalniet zo makkelijk. Je moet er knetterhard voor werken. Als het echt allemaal zo simpel zou zijn dan was iedereen rijk.

Volg de strategie van de Gurubloggers en leer er wat van.Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op mijn blog

Grizzly zei

Had je blog al bekeken toen ik door de serp's heen ging :) Netjes.

De nederlandse markt voor blogs is alleen iets "ingewikkelder" dan de engelse omdat backlinks van die websites amper tellen.

Dit is de enige blog die ik in het Nederlands doe, maar prefereer engelse :)

Test zei

Ik vroeg mij af hoe de adsense advertenties worden geplaatst want 200 euro van 10.000 bezoekers is wel veel

Een reactie posten

Contact informatie

Heb je vragen over de content op de pagina of de hele blog?
Om contact met me op te nemen kun je een email sturen naar Grizzly en ik zal proberen die zo spoedig mogelijk te antwoorden.