Grizzly's

dinsdag 29 september 2009

Geld Verdien Websites

Hoe kan je geld online verdienen?

Als je "Online Geld Verdienen" opzoekt in Google kom je verschillende soorten websites tegen. Het is een stukje anders dan de engelse zoekresultaten, waar blogs de serp's domineren. Hier zijn het juist PTC (paid to click - je krijgt betaald als je op advertenties klikt) websites en dergelijke. Ik walg van ze, 5 jaar geleden heb ik zelf 100 euro in Bux.to gestopt om referrals te kopen. Dat deed ik nadat ik mijn eerste $25 had ontvangen en dacht dat het een real PTC site was.

Niets was minder waar, ze betaalden ook maar alleen een bepaald groepje. Er zijn zoveel mensen die boos zijn omdat ze niet betaald kregen dat ze slechte reviews op het internet zetten. De eigenaren letten hierop en zenden het geld uit naar alleen de mensen die ook actief ieder dag in dag uit op de advertenties klikken. (zoals je misschien weet van andere blog posts, ben ik lui en had een auto klikker)

Toen ik die 25 dollar aanvroeg duurde het 5 maanden voordat ik het op me rekening had staan, vooral omdat ze last hadden van Paypal - die geen PTC websites transacties toestaan - en daarom over moesten switchen naar Alertpay. Nou ik kan je vertellen nadat ik die 25 dollar hebt ontvangen, voor de rest nooit meer wat hebt gezien. En zeker nadat ik die 100 euro erin had gestopt. Goede ruil... 25 voor 100.

De tactiek achter PTC websites is om eerst naar 10 dollar advertenties te klikken. Als mensen die hebben ze uitbetalen, en als ze eindelijk beslissen om referrals te kopen, je geld binnenhalen en met gierende banden ervandoor te gaan.

Sites zoals Geld Surfen geven informatie over waar je het beste geld mee kan verdienen. Websites zoals deze domineren kennelijk de serp's voor geld verdienen en ik snap wel waarom. Ze proberen zelfs te laten zien dat de PTC websites ook echt uitbetalen lol. Allemaal om je te overtuigen om op hun affiiate link te klikken.

De blog die je nu leest is wel verzameling van posts over mijn kennis van SEO en AdSense. Van design houd ik wel, probleem is dat des te mooier je je blog maakt, des te minder je zal verdienen met AdSense. Dat is een post voor later...

Als je echt geld nodig hebt, start een blog en volg mijn blog posts. Dit zal niet alleen je goed doen voor een passief inkomen, maar ook nog een goede vrienden op het internet te maken. Ik kan je vertellen dat des te meer je ranked in de zoekmachines, des te meer vrienden maak je om links mee uit te wisselen (ik heb het niet over two-way links).

Maar als je wanhopig bent, volg dan maar de massa en sign up via hun affiliate link en verspil je tijd op die "GoudMails" en "Gratis geld verdienen" websites.

Cheers

Husky

1 opmerking:

Dante zei

Eigenlijk zijn alle sites waar bux instaat scam, ik doe alleen nog maar aurora sites, die zijn betrouwbaar en vaak vele jaren online en lveren mij enkele tientjes per maand op.
Neem eens een kijkje op mijn site voor betrouwbare aurora sites waar ik ook nog eens ref. back op geef tot 50% http://ptcsitesinfo.com/

Een reactie posten

Contact informatie

Heb je vragen over de content op de pagina of de hele blog?
Om contact met me op te nemen kun je een email sturen naar Grizzly en ik zal proberen die zo spoedig mogelijk te antwoorden.