Grizzly's

maandag 13 juli 2009

Geld Verdienen Online Voor Beginners

Geld Verdienen Voor Beginners

Dus je hebt gehoord dat je veel geld kunt verdienen op het internet. Misschien zoals ik, heb je al duizenden euro's besteed aan websites om het doel te behalen. Net als mij zou je dan ook nog is nog geen eens geld maken met je websites, laat staan je investering terug verdienen.

Toen ik begon leek alles zo mooi, elke opeenvolgende website bood me aan om, als ik me bij hun programma aansloot en hun instructies zou volgen, dat het geld dan zou binnenrollen. Uit pure gewoonte kocht ik het programma (How to build a website was het volgens mij) wat me 100 dollar koste. Ik leerde wat HTML was en kon mijn eerste slecht uitziende website bouwen. Lang voordat ik uitvond dat ik ook mijn geld kon uitbesteden aan templates die er net zo slecht uitzagen, had ik het wel anders gedaan. Ik weet niet meer hoeveel die templates me hebben gekost, maar ik weet nog wel dat ik daarna nog meer geld heb besteed aan nog lelijker uitziende website sjablonen. Mijn website is er net zo beter uit gaan zien in directe verhouding met mijn lege portemnee.

Dus, de sjablonen waren geinstalleerd en het enige wat ik moest doen was achterover leunen in mijn stoel en wachten tot het geld zou binnenstromen. Mijn "word snel rijk" keuze was gevallen op het verkopen van ebooks en de natuurlijk zo populaire advertentie programma van Google: "AdSense". Het waren ebooks die vertelden hoe webmasters snel rijk konden worden, en ja het onderwerp van ebooks verkopen zat er ook bij. Ik kreeg de ebooks van dezelfde man bij wie ik de templates kocht, en hij verzekerde me ervan dat ik veel geld kon maken als ik de ebooks herverkocht. Ik verzekerde mijn website bezoekers precies hetzelfde van wat die man me had verteld. Dit is wat bekend staat als "Affiliate Marketing" - verzekerd geld online verdienen zonder ook maar echt werk te verrichten. Ik zou 50% of 60% van de opbrengsten per ebook krijgen, weet niet precies meer hoeveel maar dat maakt niet uit sinds ik toch geen enkele ebook hebt verkocht. Ook met de AdSense heb ik geen cent verdiend.
Blijkbaar kan je een een lelijke website opzetten, geweldige ebooks aanbieden en mooie AdSense ads erop zetten en nog geen cent maken! Het probleem leek te zijn dat niemand moeite nam om mijn website op te zoeken tussen de 2 miljoen andere websites die ebooks aanbieden en AdSense op hun paginas hebben.

*zucht* hoe komt dit. Het zou toch makkelijk zijn? Mijn aard is niet echt dat ik snel opgeef en dus besloot ik om meer geld te besteden aan Google om mijn advertenties overal op het internet te plaatsen zodat alle "would be" ebook kopers en AdSense clickers naar mijn website kwamen. Die grap koste me zeker over de 1000 euro... maar mijn god, het werkte! Ik had plotseling mensen die mijn website paginas door browsden, woohoo. Yep die 1.000 euro zorgde ervoor dat ik een paar honderd bezoekers kreeg, maar het probleem was dat die mensen het concept niet snapte dat ze naar mijn website toe moesten komen om mij geld te geven. Die mafkezen kwamen op de landing pagina van mijn website en gingen toen weer weg. Poef. Gelukkig klikte 2 mensen op mijn AdSense advertenties wat me 3 cent per klik opleverde. Dit was geweldig omdat dit mijn investering verlaagde naar 999,97 euro, wat me tien keer beter liet voelen.

Elke halve gare zou nu ondertussen wel zijn gestopt. Maar niet ik... dit was een uitdaging en ik was vastbesloten om de grootste loser van hun allemaal te worden. Het leek erop dat ik gewoon nog niet geld genoeg had geinvesteerd in het "get rich quick" toneelstuk. Ik had besloten dit te veranderen.

Een korte afdwaling..

Dit is waarschijnlijk het punt waar ik je moet vertellen wat voor product ik aan gaat bieden aan je en waar deze blog over is. Je weet de routine wel als je genoeg van die affiliate websites hebt bezocht. Eerst wat grote letters bovenaan de pagina "I MADE SOME MISTAKES WHICH YOU SHOULDN'T - BUY MY EBOOK TO FIND OUT" en dan een leuke link met een affiliate linknummer eraan vast, of een paypal koop button.
Punt is dat ik je niets ga aanbieden met deze blog, in plaats daarvan ga ik wel wat producten aanbieden die werken werken. Want zou je ook niet in mijn situatie willen komen? Ik kan je een hoop geld besparen en zelfs helemaal niets laten uitgeven! Er zijn zat manieren, en vooral gratis, om geld online te verdienen.

In de tussentijd ga ik je vertellen over alle programma's die je niet snel rijk zullen maken. Want ik ben zo'n kerel die graag wraak neemt omdat ze mijn geld hebben ontnomen. Als ik maar in ieder geval een leven kan verknallen op het internet zal dat al het geld waard zijn wat ik heb verspild. Jij kan zelfs wat informatie meepikken in het proces. Niets dat je snel rijk zal maken (ik zou die tips voor mezelf houden) maar wat je wel geld zal besparen.

Einde van de afdwaling..

Waar was ik? Ohja, ik moest meer geld investeren om nog sneller rijk te worden. De eerste stap die ik moest nemen ik om bezoekers naar mijn website te krijgen zondat dat ik geld aan Google gaf. Ik had een artikel gelezen in Forbes volgens mij tijdens mijn trip in Amerika waarin stond dat de Google oprichters miljonairs, nee - miljardairs zijn en wou ze het niet meer lastiger voor ze maken om iemand in te huren die het geld voor ze telde.

Hoe krijgt iemand meer bezoekers naar hun website zonder er een zak geld voor neer te zetten? Er zijn verschillende manieren en ik zal je vertellen welke het zijn en waarom sommige gewoon niet werken. Bijvoorbeeld Traffic Swarm, ik ga niet naar ze linken omdat ik ze dat niet waard vindt. Maar je kan het wel op Google zoeken. Wat een oplichterij joh, het enige wat je krijgt als je hun programma koopt zijn bezoekers net zoals jij. Bezoekers die net zo geinteresseerd in jouw website zijn als jij in de hunne. Compleet waardeloze verkeer dus. Het zou geweldig zijn als iedereen een keertje op een advertentie zou klikken maar helaas, waarom zou je een ander helpen he? Daarom zijn websites zoals die compleet waardeloos en een verspilling van je geld en tijd. Nog een reden is waarom je daar niet aan mee moet doen, is dat Google je voor je leven banned als ze erachter komen dat je meedoet. Stelletje verkooppraatjes als je het mij vraagt.

De beste manier om gratis verkeer naar je website te krijgen is om artikelen te schrijven en die aan article directories te submitten, bijvoorbeeld GoArticles.com. De reden is simpel, maak een link naar je website en plaats die onderaan het artikel. Ten eerste als iemand het artikel leest en geintreseerd is om verder te lezen, zal hij op de link klikken en naar je website toe komen. Dit genereerd gerichte bezoekers en dat is wat je wilt hebben. Ten tweede als beste reden, de artikelen kunnen worden gedownload en op andere websites worden gezet die dan ook allemaal een link naar jouw website toe richten. Dit betekend dat je een aantal backlinks krijgt die je positie in Google zal verbeteren. De meer links je naar je website toegericht krijgt, de hoger je Google PageRank zal zijn. Als je genoeg backlinks hebt (mits de goede "anchor text" - later daarover meer) met de goede keywords zal je waarschijnlijk beter scoren in de zoekresultaten van Google en dus uiteindelijk meer bezoekers krijgen die je kan omtoveren naar geld met advertenties.
Als dat gebeurd kun je de hele weg naar de bank lachen.

Goed, dat was een flink artikel tot nu toe. Ik zal nog meer geheimen delen in de komende periode. Nou waar zat ik nog over aan het praten? Keywords, PageRank, Anchor Text, Backlinks? Weet wel dat ik een hoop geld heb verspild en er ook nog wat aan heb overgehouden, kennis. Dit is allemaal geweest voor het fenoneem SEO, oftewel Search Engine Optimization. Meer posts hierover zullen de komende dagen komen, zoals geld verdienen met bloggen.

Cheers,

Husky

1 opmerking:

Anoniem zei

Husky,

Interessant. Ik denk dat er u al duizenden zijn voorgegaan en dat er nog duizenden zullen volgen. Om geld te verdienen op het internet moet er hard gewerkt worden. 99% geeft het op, 1% verdient iets en 1% van die 1% kan ervan leven. Die laatsten hebben dan ook iets te bieden of te vertellen op het internet. Een groot deel ervan door ... anderen te leren hoe je geld kan verdienen op het internet.

Een reactie posten

Contact informatie

Heb je vragen over de content op de pagina of de hele blog?
Om contact met me op te nemen kun je een email sturen naar Grizzly en ik zal proberen die zo spoedig mogelijk te antwoorden.